Werken bij Buurtsupport


Werken bij Buurtsupport kan als deelnemer maar ook in dienst van Buurtsupport op bijvoorbeeld het hoofdkantoor of als coördinator of coach.

Het is prettig werken bij Buurtsupport! We zijn een open en kleinschalige organisatie en bieden veel vrijheid. We horen vaak dat deelnemers en werknemers hier in een warm bad terecht komen. En daar zijn we trots op!

Deelnemer

Ben je het thuiszitten beu en wil je je vrije tijd nuttig besteden? Ontmoet collega’s, doe arbeidsritme en werkervaring op. Ga samen met ons team aan de slag voor mooiere dorpen en wijken in Emmen, kom werken in de metaal- en houtwerkplaats, de productiehal, het Buurtshuuske of in de horeca. Er is voor iedereen een passende plek.

Wil je deelnemer worden bij Buurtsupport dat is dit in het kader van de participatiewet. Wil je meer informatie of je aanmelden? Neem contact op met 0591-313903 of info@buurtsupport.nl.

Vrijwilliger 

Er is genoeg werk te doen. Wil je je graag inzetten voor Buurtsupport op vrijwillige basis. Neem contact op met 0591-313903 of info@buurtsupport.nl.

In dienst van Buurtsupport

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Wil je een open sollicitatie sturen? Stuur een mail naar hr@buurtsupport.nl.

Stageplekken

Je kunt bij ons stage lopen. Wil je meer informatie of wil je solliciteren, stuur een mail naar hr@buurtsupport.nl.