Het Buurthuuske is geopend!

27 maart 2019
Het Buurthuuske is geopend!

Begin dit jaar is het Buurthuuske, voorheen Wereldhuuske, verhuisd naar het nieuwe pand aan de Doorndistel 23 in Klazienaveen. Wethouder Raymond Wanders opende samen met Fred de Leeuw, directeur Buurtsupport, de nieuwe winkel.

We hebben een nieuwe winkel geopend met meer mogelijkheden. Meer ruimte, licht en een aantrekkelijkere werkplek voor de deelnemers. Bovendien is het beter bereikbaar voor onze klanten. De afgelopen tijd hebben we gewerkt aan de inrichting van het pand en hebben we al veel klanten ontvangen. 

Fred de Leeuw, directeur Buurtsupport: ”Ik geloof in een inclusieve maatschappij, waarin iedereen meedoet. Bij Buurtsupport hebben we naast het opbouwen van arbeidsritme, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Het Buurthuuske biedt hiervoor een belangrijke plek voor 60 deelnemers. Als volwaardig mens doen ze weer mee in onze samenleving.”

190322_Opening Buurthuuske 2

Zaterdag 23 maart werd de opening met klanten en inwoners van Klazienaveen gevierd. Er was een Rad van Fortuin, een veiling en optreden van de Eemslander Shanty’s. Kinderen konden zich laten schminken en er was een ballonnenkunstenaar. 

 

Terug