Buurtbedrijf Borger – Odoorn

 

In de gemeente Borger-Odoorn werken Buurtsupport en Promens Care  samen in het Buurtbedrijf Borger Odoorn. Deze in 2016 opgerichte tak werkt voor belangstellenden in de hele gemeente. Zij werkt vanuit twee locaties, namelijk Borger en Nieuw-Buinen.

 

Buurtbedrijf Borger en Buurtbedrijf Nieuw-Buinen

De mensen van het buurtbedrijf zijn herkenbaar aan hun eigen kleding en de werkbussen met de naam van het bedrijf. Het Buurtbedrijf is een sociale onderneming die op twee manieren werkt:

1.Het Buurtbedrijf verricht eenvoudig werk voor bewoners van de gemeente en ook voor bedrijven, instellingen, woningcorporaties en de gemeente zelf. Het Buurtbedrijf draagt daarmee bij aan de leefbaarheid van de wijken en dorpen in de gemeente.

2.In het Buurtbedrijf krijgen bewoners van de gemeente Borger-Odoorn de kans werkervaring op te doen, zodat zij actief meedoen aan de samenleving en uiteindelijk weer in staat zijn een baan op de arbeidsmarkt te vinden.

 

Werkzaamheden

Het Buurtbedrijf kan veel werkzaamheden aan, mits ze eenvoudig zijn, veelal handmatig zijn en geen specifieke vooropleiding vragen. Voorbeelden zijn:

 

-Groenonderhoud

-Bestratingswerk

-Plaatsing en reparatie hekwerk

-Halen en brengen van spullen

-Opruimklussen

-Eenvoudige verhuizingen

-Eenvoudig schilderwerk

-Strooien en sneeuwruimen

 

In sommige gevallen werken wij samen met andere partijen om samen meer complexe opdrachten aan te kunnen. Zie voor meer informatie de rest van de website van Buurtsupport.

 

Werkwijze

Wij werken in opdracht. Al u een klus heeft komen wij altijd eerst even kijken. Daarna maken we samen een offerte op. Pas dan begint de uitvoering.

 

Contact

Voor contact kunt u bellen met onze voormannen of binnenlopen op onze twee vestigingen.

Borger:  
Wim Verkaik      Gemeente Borger Odoorn   tel: 06-22958996       
De Huneborg, Buinerstraat 12, Borger
Email:                  w.verkaik@buurtbedrijfbo.nl

Nieuw-Buinen:
Remko Trip         Gemeente Borger Odoorn   tel: 06-15153097       
’t Ailand, Parklaan 26, Nieuw-Buinen
Email:                   r.trip@buurtbedrijfbo.nl

 

Wilt u bij ons werken? Ook dan kunt u gerust bellen. Graag zelfs!

preload image preload image