Wij bieden passende werkplekken met professionele begeleiding

Als zorgorganisatie zoekt u passende werkplekken voor mensen met een licht verstandelijke beperking of een psychiatrische stoornis. Ook kan het zijn dat u mogelijkheden zoekt om diensten bij cliënten thuis te leveren. In beide situaties kunt u een beroep op ons doen.

Werkplekken

Een veilige werkomgeving met professionele begeleiding is een kwestie van maatwerk. Het moet aansluiten bij de mogelijkheden en beperkingen van uw cliënt. Heeft uw cliënt behoefte aan werkzaamheden in de buitenlucht? Of zoekt hij of zij juist een afgebakende werkplek binnen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maaltijdvoorzieningen

Wilt u een maaltijdvoorziening opzetten? Of heeft u binnen het bestaande systeem ondersteuning nodig om continuïteit in het vrijwilligerswerk te creëren? Neem dan contact met ons op. Wij bezorgen voor verschillende zorgorganisaties koelverse maaltijden aan huis.

Boodschappenservice

Wonen uw cliënten zelfstandig, maar lukt het ze niet meer om boodschappen te halen? U kunt ons inschakelen voor een betrouwbare boodschappenservice bij uw cliënten thuis.

Verhuisservice

Gaan uw cliënten verhuizen en hebben ze hierbij hulp nodig? Onze kracht ligt in kleine verhuizingen voor mensen met een smalle beurs. Wij kunnen zowel zorgen voor het verhuizen als voor het wegbrengen van overtollig huisraad naar onze kringloopwinkel het Wereldhuuske.

Ontruimingen

U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van appartementen van mensen die zijn overleden. Wij brengen de bruikbare materialen naar onze kringloopwinkel en bieden de overige zaken aan bij AREA. Tenslotte maken wij de ontruimde appartementen weer geschikt voor de volgende bewoner.

Samenwerking

Als zorgorganisatie en maatschappelijke onderneming kunnen wij veel voor elkaar betekenen. Wilt u hierover van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Fred de Leeuw via 06 3983 7318 of stuur een mail

Inkomensbeheer Particulieren Emmen


Zoekt u ondersteuning voor uw cliënten bij het op orde houden van hun financiën? 

Kijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Sociale wijkeconomie


Wilt u als zorgorganisatie meewerken aan de ontwikkeling van een sociale wijk- en gebiedseconomie in de gemeente Emmen? Kijk hier voor meer informatie. 

preload image preload image