Wij verzorgen de leefomgeving 

Als woningcorporatie doet u meer dan het verhuren van woningen. De sociale component  in uw werk heeft alles te maken met de leefbaarheid in dorpen en wijken. Op dit punt ligt de samenwerking met Buurtsupport voor de hand.

Groenvoorzieningen

Het groen rondom uw appartementencomplexen en woonvoorzieningen kunt u door ons laten onderhouden. Wij zorgen er voor dat de woonomgeving er altijd prettig en verzorgd uitziet.

Schoonmaken

Niet iedereen laat een woning netjes achter bij vertrek. Als u dat wenst, maken wij woningen schoon zodat u ze meteen weer kunt verhuren. Ook de tuintjes nemen wij zo nodig onderhanden.

Bestratingen

Losliggende tegels vormen een gevaar voor bewoners. Onze stratenmakers repareren de bestratingen op deskundige wijze. Een veilig idee.

Verhuisservice

Gaan uw huurders verhuizen en hebben ze hierbij hulp nodig? Onze kracht ligt in kleine verhuizingen voor mensen met een smalle beurs. Wij kunnen zowel zorgen voor het verhuizen als voor het wegbrengen van overtollig huisraad naar onze kringloopwinkel het Wereldhuuske.

Ontruimingen

U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van woningen of appartementen van mensen die zijn overleden of zonder bericht zijn vertrokken. Wij brengen de bruikbare materialen naar onze kringloopwinkel en bieden de overige zaken aan bij AREA. Tenslotte maken wij de ontruimde woningen weer geschikt voor de volgende bewoner.

Contact

Zoekt u hulp bij de uitvoering van praktische klussen? Neem dan contact op met de conciërge in uw buurt.

Stichting Inkomensbeheer Emmen


Zoekt u ondersteuning voor uw huurders bij het op orde houden van hun financiën?

Kijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Sociale wijkeconomie

Wilt u als woningcorporatie meewerken aan de ontwikkeling van een sociale wijk- en gebiedseconomie in de gemeente Emmen? 

Kijk hier voor meer informatie. 

preload image preload image