Wij faciliteren uw onderwijsproces

Als directeur of leerkracht richt u zich primair op leerlinggebonden taken. Voor de ondersteunende werkzaamheden kunt u een beroep doen op Buurtsupport. Wij beheren schoolmeubilair, leveren schoolconciërges en bieden administratieve ondersteuning.

Schoolconciërges

Een schoolconciërge zorgt ervoor dat uw school en het schoolplein schoon en opgeruimd zijn. Ook is hij of zij bevoegd om de speeltoestellen op het plein te controleren en te onderhouden. Kortom: een schoolconciërge neemt u als onderwijspersoneel een hoop werk uit handen!

Administratief medewerkers

Een administratief medewerker neemt op uw school de telefoon op, verzorgt de post en voert diverse administratieve werkzaamheden uit. Het gaat bijvoorbeeld om kopieerwerk en de zorg voor materialen en apparatuur. Zo kunt u zich richten op uw kerntaken.

Schoolmeubilair

Als wij uw schoolmeubilair beheren, regelen wij de opslag en het vervoer, repareren wat stuk is en vervangen wat nodig is. Dit doen wij snel en efficiënt zodat het onderwijsproces niet stagneert door mankementen aan het meubilair.

 

Heeft u een vraag?


Bel Fred de Leeuw, directeur a.i. van Buurtsupport, M 06 39 837 318 of stuur een mail.

Sociale wijkeconomie


Wilt u als onderwijsorganisatie meewerken aan de ontwikkeling van een sociale wijk- en gebiedseconomie in de gemeente Emmen? Kijk hier voor meer informatie. 

preload image preload image