Wij zijn de werkgever voor de onderkant

Als klantmanager komt u regelmatig mensen tegen die moeilijk te plaatsen zijn in een reguliere werkomgeving. Het kan zijn dat ze weinig scholing hebben gehad, dat er sociale vraagstukken spelen of sprake is van verslavingsproblematiek. Bij dergelijke (multi)problematiek, kunt u ons inschakelen voor onderzoek, begeleiding, scholing en passend werk.

Aanmelden

Als u mensen bij ons aanmeldt, geeft u zelf al een inschatting van de mogelijkheden. Vervolgens kijkt onze trajectbegeleider welke werkzaamheden het beste passen bij de vaardigheden en interesses van de medewerker. Daarbij zoeken wij naar een werkplek in de buurt van de eigen woonomgeving.

Aan de slag

Onze conciërge begeleidt en observeert de nieuwe medewerker. Samen met de trajectbegeleider onderzoekt hij welke aanvullende onderzoeken en opleidingen wenselijk zijn. Ook onderzoekt de conciërge wat de medewerker nodig heeft om verder te participeren aan de maatschappij.

Doorstroming

Voor een deel van de medewerkers is de periode bij Buurtsupport een opstap naar een reguliere baan. Voor anderen is dit niet mogelijk. Zij blijven werken bij ons werken en vinden zo een nieuw ritme en een zinvolle dagbesteding.

Heeft u een vraag?
 

Neem direct contact op met onze trajectbegeleiders Linda Hof en Linda Haverkotte, telefoon 0591 313903 of stuur een mail.

U kunt ook het aanmeldformulier voor nieuwe cliënten invullen en mailen.

preload image preload image